Tilläggstjänster

Upplever du att du behöver mer hjälp än kommunen beviljat? Då kan vi erbjuda dig extra hjälp i form av tilläggstjänster. Det kan vara allt från städning och tvätt till hjälp med din rosenbuske eller en promenad med hunden. Vi hjälper dig gärna. Även med det som inte finns i ditt biståndsbeslut. När vårsolen lyser in kan vi putsa dina fönster. När gräset växer som mest kan vi klippa din gräsmatta. När höstlöven faller kan vi kratta och när snön kommer kan vi skotta. Oavsett årstid erbjuder vi dig service i form av städning, inköp, promenad med hunden eller vad det nu kan vara som underlättar din vardag.

Du betalar bara hälften

De flesta tilläggstjänster räknas som hushållsnära tjänster. Och tack vare att hushållsnära tjänster är skattereducerade betalar du enbart hälften av vad många av våra tilläggstjänster skulle kosta i vanliga fall. Till hushållsnära tjänster räknas bland annat städning, matlagning och hjälp i trädgården. Hushållsnära tjänster är avdragsgilla med 50 % för dig som privatperson genom det som kallas RUT-avdrag. Vi sköter kontakten med Skatteverket och drar av 50 procent på arbetskostnaden direkt på varje faktura till dig.

Jämför kostnaderna och spara pengar

Jämför din hemtjänstavgift med det du skulle betala för de tilläggstjänster du är intresserad av. Det är mycket möjligt att det blir billigare för dig att enbart använda dig av våra tilläggstjänster och samtidigt få hjälp i precis samma omfattning som du skulle fått hemtjänst. Detta beror bland annat på att avgiften för kommunens tjänster, exempelvis hemtjänst, inte skattereduceras som hushållsnära tjänster. Kontakta oss för mer information Vill du veta mer om vilka tilläggstjänster vi erbjuder och vad de kostar så är du välkommen att kontakta oss här.